Hronika

LECE:“Naša Ljilja je živela kao u paklu“

Dejan je našu Ljilju posle razvoda proganjao, slao joj SMS poruke, pretio da će ubiti nju pa sebe! Živela je u strahu da će joj se nešto desiti. Naša Ljilja je poslednjih meseci živela u paklu! Išao sam u policiju i prijavio, ali sada je sve kasno… Ostao sam bez ćerke, a Ljiljina dva sina i ćerka sada su siročići…

Ovim rečima je Žika Rajković, otac ubijene Ljiljane Petrović (41), direktorke Osnovne škole „Radovan Kovačević“ u Lecu, nedaleko od Medveđe, opisao tragediju u kojoj je prekjuče Dejan Petrović (39) ubio suprugu Ljilju, a zatim i sebe!

– Ljiljana se početkom godine razvela od Dejana zbog njegove preljube! Slučajno je saznala da je Dejan vara s bliskom prijateljicom koja živi u blizini i odmah je tražila razvod braka – kaže neutešni otac Žika.

U četvrtak ujutro Dejan je u školskom dvorištu sreo Ljiljanu i pozvao je da zajedno odu do stana kako bi porazgovarali.

– Ona je to najpre odbila, ali je na kraju pristala. Dejan je tražio da ponovo žive zajedno, a ona je planirala da se iseli iz njihovog zajedničkog stana. Usledila je svađa, a na kraju i pucnji koji su odneli dva života – rekla je rođaka Ljiljane Petrović.

Categories: Hronika

Leave a Reply