Hronika

LECE KOD MEDVEDJE: Ubio majku troje dece

 

Pucao pred sinom!
Dejan Petrović (39) iz mesta Lece juče je hicima iz pištolja ubio bivšu suprugu Ljiljanu (41), direktorkuOŠ „Radovan Kovačević“ u Lecu, a potom pucao sebi u glavu! On je iz leskovačke bolnice u kritičnom stanju prebačen u Klinički centar u Nišu, ali je umro na putu do bolnice. Da tragedija bude veća, stravičnom zločinu u Ljiljaninom stanu prisustvovao je i njihov petnaestogodišnji sin!

Šokirane komšije tvrde da ništa nije nagoveštavalo tragediju.

– Oni su se pre šest meseci zvanično razveli, ali juče su zajedno došli na dodelu svedočanstva. Oboje su bili raspoloženi. Malo smo popričali, a onda su oni otišli zajedno s najstarijim sinom – kaže učiteljica Sonja Šuković.

Posle odlaska iz škole Dejan je još jednom pokušao da zamoli Ljiljanu da mu se vrati i da nastave zajedno da žive sa svoja dva sina i ćerkom. Ljiljana je, međutim, to odbila.

– Usledila je svađa u Ljiljaninom stanu i tada je Dejan izvadio pištolj i pucao u glavu bivšoj supruzi. Ljiljana je odmah izdahnula, a Dejan je potom pucao sebi u slepoočnicu – kazao je izvor iz policije.

Komšije: Bili su fini ljudi
Komšije kažu za Ljiljanu i Dejana da su bili fini i dobri.

– Svima su pomagali i mnoge je iznenadilo kad su se zimus razveli. Mislili smo se da će se možda pomiriti i nastaviti da žive zajedno zbog njihove troje dece… Šta će jadna deca sada – priča u suzama jedna komšinica.

 

Categories: Hronika

Leave a Reply