Hronika

Pecaroš u Veternici upecao leš muškarca

Umesto ribe upecao muški leš.

Šok i jeza u isto vreme pogodili su, prekjuče, kasno popodne ribolovca R. M. iz Leskovca kada mu se u tišaku reke, odmah ispod mosta koji selo mala Vina povezuje sa regionalnim putem Barje-Leskovac, zakačila udica. Dugogodišnji pecaroš je u vodi ugledao telo nepoznatog muškarca.

-Bilo je jezivo. Ne mogu opisati kako sam se osećao. Brzo sam pozvao policiju, a oni lekare i druge nadležne organe, rekao je R.M.

Leš je pronadjen, kako je potvrdio Boban Zdravković, portparol PU Leskovac u blizini sela Vina iznad Vučja, nedaleko od Leskovca, pronadjeno je u reci telo nepoznatog muškarca. Zdravković je dodao da je obdukcijom utvrdjeno da se nepoznati muškarac, star više od pedeset godina, utopio i da je smrt nastupila pre više dana. Telo je pronadjeno, nizvodno nekoliko kilometara od brane akumulacije Barje. Ispod mosta koji selo mala Vina povezuje sa regionalnim putem..

Goran Arsić, jedan od očevidaca kaže da je nepoznati muškarac crnomanjast, proćelav, omanjeg rasta i skormno obučen. Na nogama je imao gumene čizme.

-Po faci nije iz naše bliže i dalje okoline. Mnogi koji su se našli kada su lekari i policija došli na mesto gde je leš pronadjken kažu da ga ne poznaju, veli Arsić i dodaje da misli da je leš dugo bio u vodi. Raspitali smo se, ali u Vučju, Miroševcu, Brzi i drugim selima nije prijavljen nestanak takve osobe.

Prema prvim nalazima, na telu nepoznatog muškarca nema vidljivih tragova nasilja.

Categories: Hronika

Leave a Reply