Društvo

Obeležen Dan policije u Leskovcu

 

U Sali skupštine grada Leskovca svečano je danas obeležen Dan i slava policije.VladimirŽugić, načelnik Policijske uprave u Leskovcu unapredio je dvoje i povećao plate 15 pripadnika policije zbog izuzetnih rezultata, a četvoro policijskih službenika, zbog profesionalnog rada i zalaganja je od gradonačelnika Leskovca Slobodana Kocića dobilo ručne satove.

Kako je rekao Boban Zdravković, portparol PU Leskovac unapređenja, nagrade i priznanja se tradicionalno dodeljuju na Dan MUP Srbije.

-Mogu da kažem da je PU u Leskovcu postigla odlične rezultate. Tu pre svega mislim na suzbijanje svih vrsta kriminala, naročito na organizovani oblik kriminala, na očuvanju stabilnog javnog reda i mira i na očuvanju stabilnog stanja u Kopnenoj zoni bezbednosti, saopštio je načelnik VladimirŽugić.

Zahvaljujući pripadnicima policije na savesnom radu u protekloj godini, gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić je izrazio uverenje da će saradnja sa lokalnom samoupravom biti još bolja u narednom periodu.

-Ovom prilikom želim da se izvinim što ste imali posao i sa nama političarima, ali to je već stvar naše političke culture, rekao je gradonačelnik Slobodan Kocić.

Na prigodnoj svečanosti je saopšteno da su vanredno unpaređeni u više zvanje Zoran Stojiljković i Snežana Ilić

Veće platne koeficijente su dobili Radojica Petrović, Goran Filipović, Marko Anđelković, Srđan Stevanović, Ljubiša Vojinović, Predrag Mitić, Ivan Zltaković, Brankica Mihajlović, Zoran Dodić, Saša Ristović, Goran Mitić, Ljubiša Grujić, Dijana Stojanovicć, Nebojša Stevanović i Zoran Anđelković.

Mijodrag Anđelković i Siniša Cvetković dobili su ručne satove zbog odlaska u penziju.

Satove iz ruke gradonačelnika Kocića dobili su Mila Jović, Velibor Stojanović, Goran Stefanović, Slaviša Zdravković i Sašaa Stanković.

Dvadesetak novoprimljenih službenika i policajaca u PU Leskovac danas je položilo zakletvu.

Categories: Društvo

Leave a Reply