Hronika

Izbo suprugu-svekrva se otrovala

Zbog pokušaja ubistva nevenčanesuprugeD.I.(42) Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu odredio je pritvor do mesec dana S.S. (45) iz lebanskog sela Togačevce. Nakon zapomaganja, nakon nasrtaja S.S. na suprugu D. I. i meteža koji je potom nastao otrula se majka S.S. Ljiljana (72).

S.S. je na saslušanju rekao da je bio pijan i da se ne seća trenutka kada je nasrnuo na suprugu u pomoćnoj zgradi porodične kuće.

On je, nadležnim istražnim organima, ispričao da je „sve krenulo naopako“ posle ćerkine tragadeije, koja je posle više operacija ostala invalid, a od koje se krije porodična nesreća.

Nezapamćena tragedija u Togačevcu dogodila se 3. juna oko 18 sati, pošto su se supružnici vratili sa berbe krastavčića i tikvica.

Svetislav je sa 4 uboda nožem u leđa teško povredio suprugu, koja se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Nišu i koja je van životne opasnosti.

Petnaesatk minuta kasnije njegova majka se popela na sprat kuće i popila mišomor.

U Togačevcu pričaju da ne pamte ovakvu tragediju.

– Ovo je strašno. Ni najstariji žitelji ne pamte da nas je ovako nešto zadesilo. Jedan član porodice u grobu, drugi u bolnici, treći u zatvoru. Sve nas je potreslo. Svetislav je voleo i sina i kćerku, ali prema kćerki je posebno bio nežan otac. Svima je bilo očigledno da se promenio posle onoga što joj se desilo, kažu potrešeni meštani Togačevca.

Categories: Hronika

Leave a Reply