Društvo

Zahvalnost gradonačelnika Leskovca za paradu Vojske Srbije

U svom obraćanju svim gradjanima Leskovca, gradonačelnik Slobodan Kocić, iskreno se zahvalio na strpljenu i razumevanju koje su pokazali tokom priprema pripadnika Vojske Srbije za vojnu paradu. Zahvalnost dugujemo i saobraćajnoj policiji i svim drugim pripadnicima Policijske uprave Leskovac na visokom stepenu profesionalizma u obavljanju svojih zadataka koji su bili u funkciji proslave Dana Vojske Srbije.

Vojska Srbije nam je učinila čast da svoj dan obeleži u našem gradu. To je zahtevalo višednevne pripreme kako bi se naša vojska predstavila na najbolji mogući način.

Trudili smo se da se obeležavanje dana Vojske u najmanjoj mogućoj meri odrazi na svakodnevni život Leskovčana, ali je izmena režima saobraćaja bila neophodna, kao i prilagođavanje rada pojedinih javnih i javno-komunalnih preduzeća potrebama uvežbavanja učesnika vojne parade.

Leskovčani su bili dobri domaćini Vojsci Srbije, a njeni pripadnici su nam se odužili nesvakidašnjim defileomi i doživljajem koji će svakako da zauzme značajno mesto u istoriji našeg Grada. Tome su doprineli i svi  građani, kaže u svom obraćanju gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić.

 

Categories: Društvo

Leave a Reply