Hronika

Ubistvo u Vranjskoj Banji

Morbidno, ubijen ispored majke!

Policijski inspektor Miloš Jović (31) ubijen je juče popodne na kućnom pragu  u Vranjskoj Banji. Njega je ubio komšija Borivoje Tasić (60) pucajući mu u glavu, a zatim pozvao policiju i predao se . Miroslava Ristić PR Višeg suda u Vranju potvrdila je da je nesrećni mladić ubijen hicem iz pištolja na kućnom pragu u banjskom naselju Štipljani u prisustvu  majke i da je istraga u toku.

U kući Jovića gde je ubijeni živeo sa majkom okupio se veliki broj komšija , kolega i prijatelja koji su došli da izjave saučešće. Niko od njih ne može da veruje da Miloša više nema.

-Miloš je bio jedinac otac mu je umro dok je biomali, mučili su se i on i majka da naprave kuću. Trebao je da se ženi  i umesto da ga ženimo  mi ga sahranjujemo,  kažu prve Jovićeve komšije.

Inače, u Vranjskoj Banji o Milošu svi imaju samo  reči hvale , dok za Borivaja Tasića kažu da je imao čudnu narav , ali da niko nije mogao da sluti da će se komšijska svađa završiti ovako tragično.

Istražni sudija  Višeg suda Nada Čović koja radi na ovom slučaju potvrdila je da se Tasić nalazi u pritvoru i da je naložila obdukciju tela nakon čega će naknadno biti saopšteni detalji ovog  zločina.

Categories: Hronika

Leave a Reply