Društvo

Nastavljena akcija “Metroparkinga Jug“

Nastavlja se akcija Metroparkinga Jug ‘’30 posto’’ koja omogućava korisnicima parking usluge, koji imaju nerealizovane doplatne karte iz 2011. godine, da ostvare popust od 30 posto uplatom istih. Od ostvarene zarade putem ove akcije 10 posto od ukupnog prihoda biće uplaćeno jednom ugroženom licu ili organizaciji iz naše opštine. Predlog kome je novčana pomoć najpotrebnija daće pool medija. Pool medija će pored ovog imati uvid u ostvarene prihode ove akcije, kao i izvršenu uplatu licu kojem novac bude namenjen.

U toku je i akcija ‘’PARKING VIP KORISNIK’’ namenjena isključivo korisnicima parking usluge putem SMS-a. Najredovniji korisnik usluge SMS parkiranja tokom aprila meseca, dobija na poklon mesečnu Vip kartu.

U oba ova slučaja javnost će putem medija biti obaveštavana o toku i završetku obe akcije, kao i o licu koje je dobilo pomoć, odnosno nagradu. Ovim putem ’’Metroparking Jug’’ poziva sve da uzmu učešće u promotivno-humanitarnim akcijama o na taj način ostvare svoje pravo na popust ili nagradu, a ujedno pomognu onima kojima je to neophodno.

Categories: Društvo

1 reply »

Leave a Reply