Hronika

Eksplodirala bomba u Leskovcu

U nedelju uveče oko 23 sata i 20 minuta  u ulici Žike Ilića Žutog eksplodirala je bomba. Usled jake detonicaje bombe “kašikare” i gelera, oštećeno je nekoliko kuća, a polupan je i jedan “fiat punto”, parkiran isperd kuće sa brojem 4. Srećom, prema kazivanju nadležnih i gradjana nije bilo povređenih.

Nakon eksplozije policija je odmah blokirala deo ove ulice u išečkivanju istražnog sudije.

Stanari ove, al ii susednih ulica, nedaleko od centra grada, kažu da je detonacija bila toliko jaka da je polupala prozore i vrata, a najgore je prošla kuća domaćinstva sa brojm četiri. Njima su polupani svi prozori koji gledaju na ulicu, a sličan haos je napravljen i u spavaćoj sobi. Mislim da je sreća što smo u momentu eksplozije svi bili okupljeni oko televizora u kuhinju”, kazala je nadležnim organima stanarka kuće.

Snažna eksplozija probudila je i uplašila bračni par iz susedne kuće. –Bilo je strađšno, imala sam osćeaj kao da me je svom silinom nešto podiglo iz kreveta. Morala sam da popijem morala sam odmah da uzmem nešto za smirenje, ispričala je komšinica preko puta.

Dok istražni organi uveliko rade svoj posao po navodima jednog od slučajnih očevidaca , boba je izbačena iz jednog uatomobila u pokretu. Istraga je u toku.

Categories: Hronika

Leave a Reply